u

18 Şubat 2013 Pazartesi

İlk Post Grammy'den



Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Grammy müzik ödüllerinde yıldızlar şıklıklarıyla geceye damga vurdu ve tabi ki göz doldurdular. Hepsi birbirinden şıktı ve çok iddalılardı..  Ama tabi aralarında vasatlarıda vardı.Gece de ki bütün isimleri anlatamıycam tahmin edersiniz ama size dikkatimi çekenleri aktarmaya çalışacağım
En beğendiğim isimlerden biri Rihanna, Azzedine Alaia elbisesiyle ,kırmızı ruj, ojesi ve aksesuarları, dalgalı saçları ve makyajı ile kusursuz görünüyordu .
  Kelly Rowland,George Chakra elbisesi ile gecenin iddialı isimlerindendi. Saçlarını enseden küçük bir topuz yapmış, sadece takı olarak küpe kullanmış ve oldukça zarif görünüyor. Elbiseyi üzerinde çok iyi taşıdığını belirtmeden geçemeyeceğim.



 Jennifer Lopez,tercihini sade ama cesur Anthony Vaccarello tasarımı siyah elbisesi,derin bacak dekoltesiyle geceye damga vurdu. Meşhur Angelina Jolie pozu vererek Angelina'yı bile geride bıraktı diyebilirim.


     Genelde siyah renk tercih eden Adele beni çicekli Valentino elbisesi ile çok şaşırttı diyebilirim bu elbise onu daha da kilolu göstermiş.Elbisesini aynı desendeki ayakkabılarıyla ve küçük siyah çanta ile tamamlamış.

   Taylor Swift,vanilya tonlarındaki  elbisesi J.Mendal.Örgülü topuzu, sade makyajı.Elbisenin gümüş detayları pek hoşuma gitmedi açıkcası.

    Beyonce dan beklenmeyen bir kıyafetle geldi ve herkesi şaşırttıgından eminim.Beyonce'u iddialı kıyafetlerle görmeye alışğımdan bu sade tulumu neden tercih ettiğini anlamadım.Beyonce önümüzdeki sezonun siyah&beyaz modasına uyum sağlamış.Kıyafeti Osman by Osman Yousefzada 2013 ilkbahar yaz koleksiyonundan.Tulumunu,kırmızı ruj ve oje ile birlikte kullananlardan.Tulumun içinde oldukça hoş görünebilir ama Grammy'e uygun bir kıyafet olduğunu düşünmeyenlerdenim.


     Katy Perry derin abartılı göğüs dekolteli Gucci elbisesi.Bu rengi çok sevmeme rağmen ona hiç yakıştıramadım.Yaka kısmında yogun bir süsleme bulunan bu elbiseyi su yeşili bir yüzükle tamamlamış. Saçları ve makyajı oldukça sade.


     Carrie Underwood,Roberto Cavalli elbisesi,dalgalı saçları,takıları ve makyajıyla gerçekten çok zarif ve hoş görünüyor.

   Solange Knowles,zümrüt yeşili bir elbise giymiş.Elbisesi Russo Couture ve takılarıRalph&Lorraine Schwartz,elbiseyi bu sezon moda olan çivili Christian Louboutin ayakkabıları ile tamamlamış.

Allison Williams,elbisesi Kaufmanfranco ve  oldukça zarif durmuş.

Alicia Keys Azzedine Alaia elbisesi deniz kızı formunda,siyah cut out bir elbise tercih etmiş.Kırmızı oje ve siyah&beyaz yüzük ve küpe ile tamamlamış.

Kelly Osbourne,Beyonce gibi düşük at kuyruğu tercih etmiş. Elbisesi Paula Ka imzalı,makyajı ile gözlerini ön plana çıkarmış.

  Giuliana Rancic,Carlos Miele elbisesi,LeVian yüzügü ve Jimmy Choo ayakkabısı.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder